Bericht versturen

360 Cycles/H-Boek Bindende Machine PUR die Enig Klembindmiddel lijmen

1set
MOQ
Negotiable
Prijs
360 Cycles/H-Boek Bindende Machine PUR die Enig Klembindmiddel lijmen
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Machinetype: digitaal perfect boekbindmiddel
Max. Mechanische Snelheid: 360 cycles/h
Nr van Klemmen: 1
De Lengte van het boekblok (a): 120360mm
De Breedte van het boekblok (b): 100300mm
De Dikte van het boekblok (c): 260mm
Garantie: Één jaar
Hoog licht:

360 Cycles/H-Boek Bindende Machine

,

Kies Klembindmiddel uit

,

PUR die Boek Bindende Machine lijmen

Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ECOOGRAPHIX
Certificering: CE,SGS
Modelnummer: Robot 500C
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking
Levertijd: 30days
Betalingscondities: L/C, T/T
Productomschrijving

De digitale Bindende Machine 500C van het Robot Perfecte Boek kiest Klembindmiddel uit

 

 

Digitaal Robot 2000-druk Boek Perfect Bindmiddel op bestelling

 

 

De digitale Robot 500C is een volledig automatisch enig-klem perfect bindmiddel, dat speciaal voor veranderlijke bindende productie van zelfs 360 cycli/uur wordt ontworpen. Het komt op hoogst geautomatiseerd werkschema, automatische diktemeting, en ruilbare EVA tank lijmen en PUR die voor lijmend tank (optie). Voorts kan de snelle en nauwkeurige baanomschakeling binnen worden voltooid zo zoals plotseling 5s voor veranderende boekdikte en jaren '30 voor veranderende boekformaten, die plotseling tot Digitale Robot 500C een ideale post-persoplossing voor - in werking gestelde en de druk-op-vraag digitale druk maakt.

 

 

Snelle Opstelling en Hoge Automatisering: Alle opstellingen kunnen automatisch worden gedaan enkel door gegevens in het touche screen of via het aftasten van de streepjescodeinformatie van het boekblok en de dekking in te voeren.

 

 

Snelle Automatische Omschakeling: De automatische baanomschakeling kan nauwkeurig binnen zo zoals plotseling 10s voor veranderende boekdikte en boekformaten bij de snelste snelheid worden voltooid.

 

Grote Bindende Verenigbaarheid: De digitale Robot 500C biedt sterke band voor verschillende soorten boekblokken, zoals het blok van het los-bladboek, koud-gelijmde boekblokken, genaaide boekblokken, enz. aan

 

Facultatieve PUR die Post lijmen: De omschakeling tussen EVA en PUR die toepassingssystemen lijmen kan gemakkelijk in enkel een paar notulen worden gebeëindigd.

Het zachte Boek bepaalt Systeem: Het speciale ontworpen zachte boek bepaalt het systeem de enkel verbindende boekstekel tegen om het even welke lichte misvorming kan maximaal beschermen.

 

360 Cycles/H-Boek Bindende Machine PUR die Enig Klembindmiddel lijmen 0

 

1. Tweelingvoeder

 

Tot vier compacte tweelingvoeders met de grote vultrechters van de capaciteits vlakke stapel kunnen worden uitgerust om grote en verenigbare output te verzekeren. De handtekeningen met lage/hoge foliooverlappingen of zelfs overlappingen in een brede waaier van formaten kunnen door tangen of vacuümsysteem worden geopend. 1:1 of 1:2 de snelheidswijzen kunnen worden gekozen.

 

 

2. Omslagvoeder

 

Nadat de dekking volgens een vooraf bepaalde lijn wordt genoteerd, is het gevouwen, gevoed en vervoerd volgens de genoteerde lijn op de het verzamelen zich keten aan het zadel stitcher.

 

 

3. Stikkende Sectie

 

Tot vier Luxe stikkende hoofden kunnen op parel-8000 worden opgezet. Worden de Honher stikkende hoofden aangeboden als optie. Tijdens verrichting reizen de stikkende hoofden afwisselend samen met de handtekeningen.

 

 

4. Drie-mes Snoeischaar

 

Is de drie-mes snoeischaar snel en gemakkelijk aan opstelling die handwielen met positieindicatoren gebruiken. De producten worden in orde gemaakt precies en betrouwbaar herstellen van het opstarten. Eerst worden het hoofd en de voet in orde gemaakt, en dan wordt het boek geleverd aan het voorbesnoeiingsmes waar een nauwkeurige zijbesnoeiing wordt gemaakt.

 

 

 

5. Stroomlevering

 

 

De volledig in orde gemaakte boeken worden zacht gedragen door de vervoerriem in het proces van de stroomlevering.

 


360 Cycles/H-Boek Bindende Machine PUR die Enig Klembindmiddel lijmen 1

360 Cycles/H-Boek Bindende Machine PUR die Enig Klembindmiddel lijmen 2

360 Cycles/H-Boek Bindende Machine PUR die Enig Klembindmiddel lijmen 3

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : (0086)0571-87391001
Resterend aantal tekens(20/3000)