Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

  

EcooGraphix is een belangrijke globale leverancier en een provider voor het materiaal van grafiekkunsten en drukvoorraden. Het begon in 2010 met het ontwikkelen van en de productie van CTP machines en drukplaten. EcooSetterctp de machines en Ecoo-de platen zijn nu wereldwijd bekende merknamen geworden. Er zijn meer dan 500 printers die wereldwijd momenteel EcooGraphix ctp en platen in werking stellen op dagelijkse basis. Er zijn rond 45 internationale verdelers globaal in samenwerking met EcooGraphix. De EcooGraphixteams hebben de ervaring van meer dan 25 jaar gespecialiseerd in prepress, druk, het eindigen materiaal en verbruiksgoederen en digitale druk. Wij waarborgen klantentevredenheid op elk enig product dat wij hebben verstrekt.

 

Met uitgebreide productbehoeften onder onze groeiende klantenbasis evenals belangrijke fabrikantenvennootschap en steun, heeft EcooGraphix zijn portefeuille in extra druklevering zoals compensatiedrukinkten, de dekens van de compensatiedruk, drukchemische producten uitgebreid, die materiaal zoals matrijzensnijmachines beëindigen, laminerend machines, UVdeklaagmachine, digitale snijder, boek bindende machines, digitale etiketprinters, digitale folie stempelmachines en 3D printers. Ons doel is klanten van een één eindewinkel voor grafische kunstenmateriaal en voorraden te voorzien.

 

Goed begrijpend internationale marktvereisten en de industrietendensen, voert EcooGraphix hoogste niveau die van Kwaliteitscontrole uit en de productienorm, elk product toestaan voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm zoals in de V.S., Canada, het UK, en Duitsland. De dienst is ook bij de kern van EcooGraphix-zaken. Met echt 7X24-urenservece infrastructuur en systeem wereldwijd, bevindt EcooGraphix zich stevig achter elk stukproduct en verzekert elke klant van naadloze verrichtingen.

 

Uw Succes, Ons Lot!

Hangzhou Ecoographix Digital Technology Co., Ltd.

 

Geschiedenis

Hangzhou Ecoographix Digital Technology Co., Ltd.

Dienst

  Professionele controleafdeling die voor alle machines verantwoordelijk is.

  Volledige het controleren lijst met inbegrip van mechanische en elektroopsporing op de machine.

  Strikte norm voor registratie en meer dan 24 uren het non-stop lopen op elke machine.

  Volg beleid van Één persoon verantwoordelijk voor één machine‘,Eisenverantwoordelijkheid als de machine heeft assembleren problem.

 

  

  Elk van ons de technici hebben jaar meer dan 10-20 ervaring.

  Rijke ervaring in installatie, het herstellen en onderhoud overzee.

  Naverkooppersoneel Whatspp/Wepraatje online 24/7.

  Waarborg om de naverkoopdienst voor om het even welke machine voor geheel te verlenen die het leven gebruiken.

Ons Team

Hangzhou Ecoographix Digital Technology Co., Ltd.

Hangzhou Ecoographix Digital Technology Co., Ltd.

 

Hangzhou Ecoographix Digital Technology Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : admin
Tel. : (0086)0571-87391001
Resterend aantal tekens(20/3000)